Сервизът за мобилни-смарт телефони, таблети, навигации е с многообхватна дейност, като непрекъснато увеличаваме възможните манипулации и ремонти. По-долу изреждаме най-популярните дейности, като винаги можете да ни попитате за нещо извън списъка. Четете и новините относно сервиза и магазина, където директно Ви информираме за новости в сервизната дейност, които не са описани в сайта ни.

  • Извършваме извънгаранционно сервизно обслужване на всякакви модели мобилни телефони, таблети,навигации и т.н.
  • Предлагаме отстраняване на хардуерни проблеми (смяна на дисплей, тъч скрийн, слушалка, звънец, букса за зареждане, микрофон и др.) с възможност за използване на оригинални части при ремонта.
  • Извършваме разкодиране, преинсталиране и инсталиране на българско меню (ако е възможно) на всякакви модели от марките HTC,iPhone,Samsung,Nokia,BlackBerry,Sony,SonyEricsson и много други.
  • Препрограмиране за работа с товарни автомобили и ъпдейт на GPS системи. 

Ние ще Ви обслужим качествено, бързо и коректно, като даваме гаранция за извършените ремонти.

Ние поставяме нашите скрийн протектори!


 

 Случва ли се да изхвърлите няколко скрийн протектора преди да постигнете задоволителен резултат?Омръзна ли Ви от въздушните мехури и постоянно залепващите се по протектора и телефона прахови частици?Може би прочетохте във форумите съвети от сорта "поставяне на протектор в банята след душ"?

Прочети още...

Ново поколение скрийн протектори от стъкло

 Представяме на вашето внимание специалната серия от висококачествени стъклени противоударни скрийн протектори изработени от химически закалено темперирано стъкло(Tempered Glass).

Прочети още...