И таблета иска защита за екрана

Любимият ни заместник на лаптопа за по-леки задачи в ежедневното браузване е познатият ни таблет. Ползваме го вече не само в къщи, а го носим на всякъде за да ни е под ръка. Това води до по-голямо ниво на риск спрямо него и ние все по-често получаваме в сервиза всякакви марки таблети с повредени екрани.

Както при смартфоните така и при таблетите, екрана е слабото място. Независимо дали таблета е най-висок клас или е нискобюджетно табче, изпуснете ли го на пода може да е фатално. Не се скъпете за предпазен калъф. Дори и най-евтиния би предпазил таблета при падане. Недостатъка на по ниския клас калъфи е по-краткия срок на експлоатация - или казано друго яче, късат се доста по-бързо и като си купите пак нов, на цена излиза едвали не колкото по-скъпия. Високия клас калъфи за таблети могат да се ползват и за удобни стойки за работа, по стилни са и най-вече, направени са от материи, които издържат много време.

Относно дисплея, също няма голяма разлика в сравнение с този на телефона Ви. И той е сензорен а за разлика от GSMа се ползва в пъти повече, и въпреки че не се носи по джобовете пак е податлив на издраскване. Неприятно е и постоянната необходимост от почистване на отпечатъци върху дисплея. За почистване ползвайте само специални меки кърпи, защото забърсването с каквото имаме под ръка е един от причинителите на драскотини.

Защитните фолия - скрийнпротекторите за таблети помагат за всички проблеми по-горе. Особено матовите фолия от по-висок клас добавят освен защита на таблета и по-голям комфорт. Матовият скрийнпротектор е много по-приятен на докосване при работа и освен това почти не се нуждае от почистване а не е маловажна и по-добрата видимост при условия, в които има отблясъци.

Бихме казали, че спестяването на средства за калъф и скрийн протектор за любимия Ви таблет може да причини доста големи неприятности и скъпи ремонти, така че защитете го дори с по-евтини.

Ние поставяме нашите скрийн протектори!


 

 Случва ли се да изхвърлите няколко скрийн протектора преди да постигнете задоволителен резултат?Омръзна ли Ви от въздушните мехури и постоянно залепващите се по протектора и телефона прахови частици?Може би прочетохте във форумите съвети от сорта "поставяне на протектор в банята след душ"?

Прочети още...

Ново поколение скрийн протектори от стъкло

 Представяме на вашето внимание специалната серия от висококачествени стъклени противоударни скрийн протектори изработени от химически закалено темперирано стъкло(Tempered Glass).

Прочети още...