Случва ли се да изхвърлите няколко скрийн протектора преди да постигнете задоволителен резултат?Омръзна ли Ви от въздушните мехури и постоянно залепващите се по протектора и телефона прахови частици?Може би прочетохте във форумите съвети от сорта "поставяне на протектор в банята след душ"?

 Представяме на вашето внимание специалната серия от висококачествени стъклени противоударни скрийн протектори изработени от химически закалено темперирано стъкло(Tempered Glass).

 

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че магазинът ни разполага с около 20 модела скрийн протектори за смартфоните Prestigio.

Към този момент разполагаме с протектори за следните модели:

 

 Не изхвърляйте вашият стар мобилен телефон заради това, че не му държи батерията, Screenprotector-bg.com разполага в наличност с НОВИ батерии с ГАРАНТИРАНО качество и гаранция от 6 месеца. Батериите не са с изтекъл срок на годност и не са залежавали в складовете години наред. Вдъхнете живот на вашият верен спътник през годините, подарък от скъп човек, или вещ която не искате просто да замените с нов тъч-телефон с безброй много ненужни функции.

 

 Screenprotector-bg.com Ви представя новата линия противоударни гърбове за вашето Android или Mac устройство - Urban Armor Gear (UAG).Когато сте на поход в планината, в открито море, дори и във въздуха, единственото нещо за което мислите е оцеляването.Естествено всеки впуснал се в приключения е помислил за защитна екипировка, но какво предпазва вашата връзка с останалата част от света да функционира нормално в тази агресивна среда или в ежедневните градски условия?


 Сервизът извършва разкодиране на всякакви видове апарати кодирани към М-Тел България. Времето за извършване на услугата е до 72 часа през работните дни. Цената зависи от модела на апарата, като най-ниската възможна цена е 10лв.