Случва ли се да изхвърлите няколко скрийн протектора преди да постигнете задоволителен резултат?Омръзна ли Ви от въздушните мехури и постоянно залепващите се по протектора и телефона прахови частици?Може би прочетохте във форумите съвети от сорта "поставяне на протектор в банята след душ"?

 Представяме на вашето внимание специалната серия от висококачествени стъклени противоударни скрийн протектори изработени от химически закалено темперирано стъкло(Tempered Glass).

 

 Screenprotector-bg.com Ви представя новата линия противоударни гърбове за вашето Android или Mac устройство - Urban Armor Gear (UAG).Когато сте на поход в планината, в открито море, дори и във въздуха, единственото нещо за което мислите е оцеляването.Естествено всеки впуснал се в приключения е помислил за защитна екипировка, но какво предпазва вашата връзка с останалата част от света да функционира нормално в тази агресивна среда или в ежедневните градски условия?


 Сервизът извършва разкодиране на всякакви видове апарати кодирани към М-Тел България. Времето за извършване на услугата е до 72 часа през работните дни. Цената зависи от модела на апарата, като най-ниската възможна цена е 10лв.

Сервизът ни предлага подмяна на основната (дънна) платка на повечето нови модели от марката Samsung.При невъзможност за отремонтиране на вашият Samsung, предлагаме чисто нови 100% АВТЕНТИЧНИ телефонни платки на разумни цени.

 

Сервизът вече предлага разкодиране на повечето модели на смартфоните Huawei на невероятната цена от 19лв. Необходимото време за отключване на вашето мобилно устройство е от 12 до 72 часа, като дори не е необходимо апарата да остава в сервиза. За повече информация 0878780788.