За нас и нашият опит

Фирмата се занимава с търговия на GSM и компютърни аксесоари, сервиз на мобилни устройства(GSM, GPS и таблети). Нашата цел преди всичко са многото доволни клиенти от продуктите и услугите, които предлагаме.

Сайтът основно е ориентиран към продажбата на скрийн протектори и аксесоари за вашите мобилни апарати и компютри. Скрийн протекторът представлява прозрачно фолио, което защитава от надраскване екранът на вашето мобилно устройство. Поставянето на скрийн протектора е първото задължително нещо след покупка на ново устройство. При използване на апарат без поставен такъв протектор рискувате безвъзвратно да увредите повърхността на екрана, което води до намалена видимост, влошаване на работата на тъч скрийна и не на последно място до влошаване на цялостния външен вид на устройството. След монтиране на протектора предлагаме и много други решения за защита на вашето мобилно устройство-силиконови гърбове, отварящи се калъфи, калъфи за носене на врата, кобури за носене на колан във всякакви цветове и интересен дизайн.

По отношение на сервизната дейност, вярваме че добрата и бърза диагностика е 80% от решението на проблема. Диагностиката при нас се извършва от висококвалифицирани специалисти с богат опит в бранша. Винаги предлагаме два варианта за решаване на хардуерни проблеми:

  • Със оригинални части
  • Със „Hi Copy” части

Оригиналните части и консумативи са значително по-скъпи. Ремонтът с тях отнема повече време поради времето за доставка на частите, но резултатът винаги си струва. При ремонт с такива части, гаранционния срок на извършеният ремонт е значително по-голям.

При „Hi Copy” частите цената е доста по-ниска.Във повечето случаи ремонтите се извършват с този тип части, поради ниската цена и бързото изпълнение на поръчката. Според преценката на екипа и според предлаганите в момента на пазара „Hi Copy” части се решава дали ще е надежден ремонта с тях. Във голям процент от случаите, ремонтът с оригинални части надхвърля себестойността на апарата, затова се използват масово тези части.

Гаранционният срок за тези ремонти е 30 календарни дни.

Софтуерните проблеми стават все по-масово явление. Сервизът предлага разкодиране и преинсталиране на всякакви модели GSM апарати и таблети. Софтуерите които инсталираме са само оригинални (Stock) и се инсталират посредством най-новата апаратура за момента.

Извършваме и преинсталиране и препрограмираме за работа с товарни автомобили на GPS системи.

Обърнете се към нас и винаги ще получите професионален съвет и консултация.

Ние поставяме нашите скрийн протектори!


 

 Случва ли се да изхвърлите няколко скрийн протектора преди да постигнете задоволителен резултат?Омръзна ли Ви от въздушните мехури и постоянно залепващите се по протектора и телефона прахови частици?Може би прочетохте във форумите съвети от сорта "поставяне на протектор в банята след душ"?

Прочети още...

Ново поколение скрийн протектори от стъкло

 Представяме на вашето внимание специалната серия от висококачествени стъклени противоударни скрийн протектори изработени от химически закалено темперирано стъкло(Tempered Glass).

Прочети още...